Massage

Ik geef Energetische Deep Tissue Massages

 

Wat versta ik daaronder? manier van masseren is stevig, maar niet hard en vooral met gevoel. Mensen bij zichzelf brengen, dat is wat ik doe met massage. De wisselwerking tussen mijn handen en iemands lichaam heeft iets magisch. Het werken met energie heb ik nooit bewust gekozen, dat gebeurde gewoon.

 

Prijslijst 2023

€ 45,00   30 min

€ 55,00   45 min

€ 65,00   60 min.

€ 75,00   75 min.

€ 85,00   90 min.

 

Naast deze massage ben ik ook getraind in AromaTouch™ Techniek. De AromaTouch Techniek is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek die licht en zacht en vooral zeer ontspannend is en daardoor kalmerend is voor het zenuwstelsel, stress verminderend is en ondersteuning voor het immuunsysteem

 

Kun je bij mij terecht als je een blessure hebt of een ander wezenlijk mankement?
Natuurlijk ben je welkom op de Oostenrijklaan 35 in Haarlem!

Samen kijken we dan of ik een bijdrage kan leveren, maar ik zal je altijd aanraden om ook een arts om advies te vragen.

Reiki

Sinds 2009 ben ik ingewijd in Reiki. Ik behaalde toen mijn eerste graad traditioneel, vervolgde in 2010 met de tweede graad traditioneel en ben sinds 2013 in bezit van de derde: het Meesterschap Modern.

Reiki blijkt een prettige aanvulling voor in mijn massagepraktijk.

Is dat (te) vaag voor je, maar ben je toch nieuwsgierig,… vragen staat vrij. Reiki wordt overigens nooit ingezet zonder dat jij daarvoor je toestemming hebt gegeven.

Doterra

Ik werk met de essentiële oliën van DoTerra.

Ik kan je daar heel veel over vertellen, maar in het kort hebben essentiële oliën van kruiden, bloemen en planten vaak helende en helpende werkingen.

Vandaar dat ik er graag mee werk en bovendien ruiken ze ook nog eens heerlijk.