Trainingen

Trainingen & workshops

Met een dans- en gymjuf als moeder is het lesgeven en trainen me letterlijk met de paplepel ingegoten. Ik geef verschillende trainingen en workshops: van drama, presenteren en massage tot Reiki, yoga en acrobatiek op locatie.

Training werken met energie, Reiki eerste graad

Op aanvraag geef ik in Haarlem een training over werken met energie. In deze training geef ik door hoe ik daar mee werk in mijn studio en dagelijks leven. Je zal ingewijd worden in Reiki 1ste graad en zal je ervaring opdoen zodat je er zelf mee aan de slag kan.

 

 

De investering in deze training bedraagt €110,- p.p. en gaat door bij deelname van minimaal 4 personen.

 

Wil je met vrienden of bekende deze training volgen dan is dat dus mogelijk vanaf 4 personen.

 

Wil je 2de graad dan is het individueel en de zelfde prijs. 

 

 

Presentatietraining

Door mijn theater en fysieke achtergrond ben ik getraind in het kijken naar het fysiek van iemand. Van daaruit werk ik met lichaam-, stem- en ademoefeningen.

 

Presentatietraining is geschikt:

  • voor die ene speech/pitch die je moet geven waar je onzeker over bent, of wanneer je  steviger in je schoenen wilt staan bij het voeren van moeilijke gesprekken.

  • voor je houding in het algemeen en je zelfvertrouwen.

Op aanvraag werk ik 1-op-1, maar het liefst in een kleine groep omdat je van naar elkaar kijken ook zo ontzettend veel leert.

Doterra Essentiële Oliën

Ik werk graag met de oliën van DoTerra (dōTERRA).

 

 

Ook hierin geef ik op aanvraag een workshop waarin je informatie krijgt over essentiële oliën en hoe je die kan inzetten er ondersteuning. 

Massage workshops

In deze workshop is de basis het voelen. Niet de techniek staat voor op, maar leren hoe je kan voelen wat je voelt. En zo het vertrouwen krijgen in je handen en de informatie die ze krijgen. Het is een workshop van een dag als duo en 2 dagen bij meerdere mensen. Je zal op elkaar oefenen. De groepen zijn altijd klein: 4 tot 6 personen. Juist in deze kleine setting is er alle ruimte en aandacht om te voelen wat je handen je vertellen. Deze workshop kan ook op aanvraag.

 

Meedoen of meer weten?

Wil je meer weten of deelnemen aan één van de trainingen en/of workshops? Neem dan contact op.

 

Je kunt me ook volgen op Facebook, zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten van Cestlabrie.